[VIDEO] Skibbe: Nogomet ponekad nudi čuda, bit će novih lica u sastavu

Nakon teškog poraza u Zagrebu (1:4) u redovima grčke reprezentacije zavladalo je sumorno raspoloženje, no izbornik Michael Skibbe i kapetan Vasilis Torosidis ne gube nadu.

Bit će teško. Hrvatska je u Zagrebu odigrala sjajno, a mi loše. Međutim, u nedjelju imamo novu priliku, a nogomet ponekad nudi čuda, kazao je izbornik, dok je Torosidis dodao: Možda ostvarimo nemoguće.

Skibbe je najavio kako će u uzvratnom susretu mijenjati taktiku i nekoliko igrača, ali nije želio govoriti o detaljima igre s kojom će tražiti čudo.

Morat ćemo promijeniti taktiku jer to od nas traži rezultat prve utakmice. Neću ulaziti u detalje, ali bit će novih lica u sastavu. Sigurno ulaze Kostas Manolas i Vasilis Torosidis, možda i još netko drugi.

Skibbe je svjestan kako se grčka proslavila defanzivnom igrom, ali vjeruje kako njegova momčad ima i napadački potencijal s kojim bi mogla iznenaditi Vatrene.

Poznati smo po defanzivnoj igri, no bilo je utakmica u kojima smo odigrali sjajno u napadu, kazao je.  

Grčki mediji nagađaju kako bi ogled protiv Hrvatske mogao biti i Skibbeov posljednji na grčkoj klupi.

Ja ne mislim tako, ali vidjet ćemo
, dodao je.

Zanimljivo, u četiri utakmice dodatnih kvalifikacija pala su tek dva gola, pa je grčke novinare zanimalo što je u Zagrebu pošlo po zlu.

Svi su vidjeli da smo dva od četiri gola primili iz ničega. Nakon velikih pogrešaka naše ekipe. Sutra moramo igrati bolje, premda su pogreške dio igre
, kazao je njemački stručnjak.

Čudu se nada i branič Bologne.

Imamo veliki motiv i nadam se kako možemo ostvariti nemoguće. Vidjet ćete drugo lice grčke reprezentacije. Moramo zabiti najmanje tri gola i sasvim siguirno igrat ćemo ofenzivnije, kazao je Torosidis koji u Zagrebu nije nastupio zbog ozljede.

Još uvijek nisam 100 posto spreman. Već dva mjeseca imam problema s ozljedom. Ali želim igrati sutra i pokazati što mogu, dodao je.

Torosidis smatra kako je Grčka u Zagrebu načinila toliko pogrešaka koliko u svim drugim utakmicama u kvalifikacijama zajedno.

Bila je to utakmica u kojoj niti 10 minuta nismo pokazali što znamo. U nedjelju ćemo imati novu priliku. Možda nećemo ostvariti čudo, ali željeli bi pobijediti,
naglasio je branič Bologne.

Komentirao je i hrvatske napadače Marija Mandžukića i Nikolu Kalinića s kojima se susreće u Serie A.

To su svjetski napadači. Međutim, hrvatska reprezentacija ima još niz vrhunskih igrača posebice u veznom redu. Sutra nas očekuje teška utakmica,
zaključio je Torosidis.